Восени імунітет ослаблюється, через що є більша ймовірність застудитися.
Медики порадили продукти, які варто вживати в цю пору року для зміцнення організму.
Питний натуральний йогурт
Багатий на вітаміни групи В і містить легкозасвоювані білки і кальцій.
Риб'ячий жир або капсули з омега
Містить омега-3 жирні поліненасичені кислоти. Це незамінні жирні кислоти, які повинні надходити з харчовими продуктами.
Часник
Має імуностимулювальні, протизапальні і протимікробні властивості.
Мед
Підвищує імунітет організму, його часто застосовують при застуді, хворобах серцево-судинної системи, органів шлунково-кишкового тракту та шкірних захворювань.
Морська капуста
Має великий вміст вітамінів, мінералів і мікроелементів. Підвищує імунітет, захищає від вірусних та простудних захворювань і старіння тіла.
Чай
Ним лікують хвороби, знімають втому, зігріваються від холоду і рятуються від спеки.
Грейпфрут
Приносить користь, адже насичений провітаміном А, вітаміни С, В1, D, Р, глюкозою, сахарозою, фруктозою, мінеральними солями, органічними кислотами, пектиновими речовинами, фітонцидами, ефірною олією.
Яловичина
Її вживання повертає організму сили в найкоротші терміни і дає можливість зміцніти. Також поліпшує пам'ять і позитивно впливає на нервову систему.
Горіхи
Багаті на білок, знижують ризик серцево-судинних захворювань, сприяють зростанню і оновленню клітин.
Печена картопля
Має великий вміст мікроелементів і вітамінів, зокрема калію та заліза. Підходить для попередження виникнення хвороб серця і судин, а також допомагає швидко поліпшити стан людей, які мають патології цих органів.