Бізнес
10:00, 4 листопада 2016 р.

Хто куди, а ми – на корпоратив!

Бізнес

На вулиці холодний вітер і дощ, і на роботу зранку йти зовсім не хочеться. Душа мріє про свято, у колі друзів та колег. До Нового року ще майже два місяці, проте дехто вже завбачливо цікавиться цінами на святкові вечірки. Ми теж вирішуємо зробити невелику екскурсію закладами громадського харчування Луцька і дізнатися, де можна відзначити корпоратив. Одразу зазначаємо, що маршрут ми вибирали наосліп.

 

Ресторація «Вогнем і мечем», вулиця Конякіна, 25-б.

Переступивши поріг закладу, ніби потрапляєш у середньовічну таверну. Інтер’єр зали стилізований під старовину:  дубові столи і стільці, масивні підвісні світильники, на стінах -  зображення давньої карти Великого князівства Литовського та сцени з мисливських ловів. Здається,ось-ось відкриються двері, бряцаючи зброєю, зайдуть лицарі в обладунках і нетерпляче почнуть вимагати їжі й питва. А частувати голодних і справді є чим – тут готують фірмовий салат «Вогнем і мечем» з телятиною, гарбузом та смаженими печерицями, юшку по-панськи з лососем, ребра у вишневій глазурі, пательню «Козацька рада». Тим, хто знає толк у випивці, запропонують безалкогольні та алкогольні коктейлі, вина Франції, Італії, Молдови, Грузії, 16 видів горілчаних виробів, віскі, джин, текілу. Зала ресторану розрахована на 140 осіб, маленька бенкетна на 2 поверсі – на 25-30 людей. Ціна бюджету корпоративної вечірки у ресторації складає від 300-350 гривень на одну людину. Сюди входять наїдки та частково напої. У закладі є жива музика. Працює ресторація «Вогнем і мечем» з 10-ї до 24 –ї години.

Vognem i mechem

Vognem i mechem

 

Ресторан «Ліон», вулиця Львівська, 128.

Свого часу власник закладу побував у Франції і відвідав її туристичну Мекку – місто Ліон, однією із візитівок старої частини якого є ресторани.  Побачене настільки вразило, що по приїзду додому він вирішив створити куточок Франції у Луцьку. Так з’явився ресторан «Ліон». Про славне минуле цієї некоронованої столиці Франції тут нагадує велика бенкетна зала з колонами а-ля Ренесанс,  картинами з краєвидами старовинного міста, світильниками у формі свічок. Оздоблена зала, де поміщається 180 людей, у благородних золотисто-білих тонах. У закладі є ще й менші зали на 15-20 місць. 

Пригощають у «Ліоні»  стравами європейської та української кухні. Фірмові страви –  юшка бограч, фарширований кальмар «Сен-Жак». Роблять на замовлення тут і свої фірмові цукерки.  Карта вин представлена алкогольною продукцією з  Франції, Італії, Грузії, України. До того ж тут є свій винно-дегустаційний зал.

Корпоративні вечірки у «Ліоні» обійдуться замовникам від 300 гривень на одну людину. Гостям пропонують насичену розважальну програму з виступами музикантів та караоке. Потім, аж до закриття закладу –дискотека. Працює ресторан «Ліон» з 12-ї години дня і до 3-ї ночі.

ліон -карт

ліон -карт

Ресторан «Прага», проспект Перемоги, 15.

Цей заклад харчування знайомить нас з кулінарними традиціями європейської кухні. Акцент робиться на чеські національні страви. Віртуально перенестися у просторі та відчути неповторну атмосферу і дух красуні-Праги можна завдяки світлині на всю стіну, на якій зображені силуети  старовинних соборів та фортеці столиці Чехії. Світильники, вмонтовані в стелю, візуально розширюють межі закладу. Стіни ресторану оздоблені в світлих тонах з відтінками шоколаду. На повсякдень згідно європейських традицій на столи застилають білі скатертини і такого ж кольору кладуть серветки на тарілки. На бенкети міняють їх на столову білизну в червоній кольоровій гамі. В меню представлений широкий вибір страв чеської кухні –від холодних закусок до соусів. У їх числі – бумбарашки (деруни) з шампіньйонами, чеський рибний супчик, телятина та відбивні по-чеськи, морозиво «Прага» та «Карлові вари». У переліку алкогольних напоїв- горілчані вироби,  українські, грузинські, французькі вина. Ну, і звісно – чеське пиво на будь-який смак. Зал розрахований на  70 посадкових місць. Ціна бюджету корпоративної вечірки у ресторані «Прага» складає від 300 гривень на одну людину. Сюди входить вартість холодних та гарячих страв і частково спиртного. При замовленні додаткового спритного діє гнучка система знижок. Музичний репертуар погоджується замовниками бенкету попередньо. Працює ресторан «Прага» від 10 до 23 години.

прага-1

 

Ресторан «BlackGold», вулиця Фабрична, 1.

Серед усіх згаданих у нашому невеликому огляді закладів харчування він наймолодший, у грудні йому минає лише рік. Втім, за такий короткий термін часу у нього з’явилося чимало постійних клієнтів. Розміщений ресторан у досить незвичному місці – на другому поверсі автомийки. Власне, все з цього й починалося –аби водії не мерзли, чекаючи, поки їх авто приведуть у належний вигляд, власники спочатку планували відкрити невелику кав’ярню. Так і вийшло, і нині власники транспортних засобів можуть сидіти в залі і стежити по відеотрансляції, як миють їх залізного коня. Власники закладу самотужки розробили не лише його концепцію, а й дизайн. Згідно задуму, летйтмотивом у підборі деталей інтер’єру стали вишуканість і простота. Стіни та стеля залів –  у приглушених теплих пастельних кольорах. Урочистість події підкреслять столова білизна та штори білого кольору і обтягнуті такою ж тканиною крісла. Квіткові композиції зустрінуть гостей ще на сходах, вони є на столах і навіть у вбиральні. Меню ресторану складається з європейської та української кухонь. У переліку фірмових страв –  салат з індичою грудинкою, телятина з білими грибами, свинячі ребра у медовому соусі. Також тут готують чимало страв з морепродуктів. У винній карті є широкий вибір елітного алкоголю - віскі, бурбонів, бренді. Обидві зали ресторану, обідня і бенкетна, вміщують до 100 людей. При потребі їх можна трансформувати в один. Щодо цінової політики на корпоративні вечірки, то вона традиційна – від 300 гривень на людину. Години роботи ресторану – від 10 ранку до 23 вечора.

black gold

black gold

 

«Стоп-кадр», «Словограй», «10 дерунів» , вулиця Карбишева,1.

На території спортивно-розважального комплексу «Адреналін Сіті» є аж три заклади громадського харчування,де можна провести корпоратив. Причому кожен з них за концепцією абсолютно відмінний один від одного.  

У  арт-кафе «Стоп-кадр» можуть одночасно розміститися до 350 осіб. Тут великий танцювальний майданчик, енергійні музики з величезним репертуаром української та зарубіжної  музики,просторий зал, світлове шоу. Вибір, який пропонує кухня арт-кафе "Стоп-кадр", задовольнить багатьох гурманів. У меню представлені страви національної кухні, фірмові волинські страви, найкращі страви італійської, французької, німецької, тайської, японської, американської кухонь.

Фішкою "Словограю" є автентична українська піч, в якій шеф-ґаздиня готує оригінальні українські страви з поліської, галицької, гуцульської, полтавської та інших традиційних кухонь України. У відпочинкове дворище «Словограй» входять:  «Гармидер» - ресторація, оформлена у етностилі; 10 Хворостянок - дерев'яні, плетені будиночки; «Газдівка» - великий будиночок на 50 посадкових місць для проведення корпоративних; «Пошанівка» - великий будиночок на 40 місць для проведення корпоративних вечірок та  «Мальованка» - кнайпа, де можна спостерігати за приготуванням страв у печі.

І нарешті, сама назва кафе «10 дерунів»  говорить про меню закладу. Це  справжній європейський спорт - бар з найбільшим в Луцьку екраном для трансляцій спортивних подій. 

В «Адреналін Сіті» вже теж готуються до новорічних корпоративів. Щоправда,з ціновою політикою поки так і не визначилися. Кажуть,що кардинально міняють меню.

стоп-кадр

стоп-кадр

 Текст: Вікторія Грищук

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
live comments feed...