Бізнес
10:00, 4 листопада 2016 р.
Хто куди, а ми – на корпоратив!
Бізнес
На вулиці холодний вітер і дощ, і на роботу зранку йти зовсім не хочеться. Душа мріє про свято, у колі друзів та колег. До Нового року ще майже два місяці, проте дехто вже завбачливо цікавиться цінами на святкові вечірки. Ми теж вирішуємо зробити невелику екскурсію закладами громадського харчування Луцька і дізнатися, де можна відзначити корпоратив. Одразу зазначаємо, що маршрут ми вибирали наосліп.
Ресторація «Вогнем і мечем», вулиця Конякіна, 25-б.
Переступивши поріг закладу, ніби потрапляєш у середньовічну таверну. Інтер’єр зали стилізований під старовину: дубові столи і стільці, масивні підвісні світильники, на стінах - зображення давньої карти Великого князівства Литовського та сцени з мисливських ловів. Здається,ось-ось відкриються двері, бряцаючи зброєю, зайдуть лицарі в обладунках і нетерпляче почнуть вимагати їжі й питва. А частувати голодних і справді є чим – тут готують фірмовий салат «Вогнем і мечем» з телятиною, гарбузом та смаженими печерицями, юшку по-панськи з лососем, ребра у вишневій глазурі, пательню «Козацька рада». Тим, хто знає толк у випивці, запропонують безалкогольні та алкогольні коктейлі, вина Франції, Італії, Молдови, Грузії, 16 видів горілчаних виробів, віскі, джин, текілу. Зала ресторану розрахована на 140 осіб, маленька бенкетна на 2 поверсі – на 25-30 людей. Ціна бюджету корпоративної вечірки у ресторації складає від 300-350 гривень на одну людину. Сюди входять наїдки та частково напої. У закладі є жива музика. Працює ресторація «Вогнем і мечем» з 10-ї до 24 –ї години.
Vognem i mechem
Ресторан «Ліон», вулиця Львівська, 128.
Свого часу власник закладу побував у Франції і відвідав її туристичну Мекку – місто Ліон, однією із візитівок старої частини якого є ресторани. Побачене настільки вразило, що по приїзду додому він вирішив створити куточок Франції у Луцьку. Так з’явився ресторан «Ліон». Про славне минуле цієї некоронованої столиці Франції тут нагадує велика бенкетна зала з колонами а-ля Ренесанс, картинами з краєвидами старовинного міста, світильниками у формі свічок. Оздоблена зала, де поміщається 180 людей, у благородних золотисто-білих тонах. У закладі є ще й менші зали на 15-20 місць.
Пригощають у «Ліоні» стравами європейської та української кухні. Фірмові страви – юшка бограч, фарширований кальмар «Сен-Жак». Роблять на замовлення тут і свої фірмові цукерки. Карта вин представлена алкогольною продукцією з Франції, Італії, Грузії, України. До того ж тут є свій винно-дегустаційний зал.
Корпоративні вечірки у «Ліоні» обійдуться замовникам від 300 гривень на одну людину. Гостям пропонують насичену розважальну програму з виступами музикантів та караоке. Потім, аж до закриття закладу –дискотека. Працює ресторан «Ліон» з 12-ї години дня і до 3-ї ночі.
ліон -карт
Ресторан «Прага», проспект Перемоги, 15.
Цей заклад харчування знайомить нас з кулінарними традиціями європейської кухні. Акцент робиться на чеські національні страви. Віртуально перенестися у просторі та відчути неповторну атмосферу і дух красуні-Праги можна завдяки світлині на всю стіну, на якій зображені силуети старовинних соборів та фортеці столиці Чехії. Світильники, вмонтовані в стелю, візуально розширюють межі закладу. Стіни ресторану оздоблені в світлих тонах з відтінками шоколаду. На повсякдень згідно європейських традицій на столи застилають білі скатертини і такого ж кольору кладуть серветки на тарілки. На бенкети міняють їх на столову білизну в червоній кольоровій гамі. В меню представлений широкий вибір страв чеської кухні –від холодних закусок до соусів. У їх числі – бумбарашки (деруни) з шампіньйонами, чеський рибний супчик, телятина та відбивні по-чеськи, морозиво «Прага» та «Карлові вари». У переліку алкогольних напоїв- горілчані вироби, українські, грузинські, французькі вина. Ну, і звісно – чеське пиво на будь-який смак. Зал розрахований на 70 посадкових місць. Ціна бюджету корпоративної вечірки у ресторані «Прага» складає від 300 гривень на одну людину. Сюди входить вартість холодних та гарячих страв і частково спиртного. При замовленні додаткового спритного діє гнучка система знижок. Музичний репертуар погоджується замовниками бенкету попередньо. Працює ресторан «Прага» від 10 до 23 години.
Ресторан «BlackGold», вулиця Фабрична, 1.
Серед усіх згаданих у нашому невеликому огляді закладів харчування він наймолодший, у грудні йому минає лише рік. Втім, за такий короткий термін часу у нього з’явилося чимало постійних клієнтів. Розміщений ресторан у досить незвичному місці – на другому поверсі автомийки. Власне, все з цього й починалося –аби водії не мерзли, чекаючи, поки їх авто приведуть у належний вигляд, власники спочатку планували відкрити невелику кав’ярню. Так і вийшло, і нині власники транспортних засобів можуть сидіти в залі і стежити по відеотрансляції, як миють їх залізного коня. Власники закладу самотужки розробили не лише його концепцію, а й дизайн. Згідно задуму, летйтмотивом у підборі деталей інтер’єру стали вишуканість і простота. Стіни та стеля залів – у приглушених теплих пастельних кольорах. Урочистість події підкреслять столова білизна та штори білого кольору і обтягнуті такою ж тканиною крісла. Квіткові композиції зустрінуть гостей ще на сходах, вони є на столах і навіть у вбиральні. Меню ресторану складається з європейської та української кухонь. У переліку фірмових страв – салат з індичою грудинкою, телятина з білими грибами, свинячі ребра у медовому соусі. Також тут готують чимало страв з морепродуктів. У винній карті є широкий вибір елітного алкоголю - віскі, бурбонів, бренді. Обидві зали ресторану, обідня і бенкетна, вміщують до 100 людей. При потребі їх можна трансформувати в один. Щодо цінової політики на корпоративні вечірки, то вона традиційна – від 300 гривень на людину. Години роботи ресторану – від 10 ранку до 23 вечора.
black gold
«Стоп-кадр», «Словограй», «10 дерунів» , вулиця Карбишева,1.
На території спортивно-розважального комплексу «Адреналін Сіті» є аж три заклади громадського харчування,де можна провести корпоратив. Причому кожен з них за концепцією абсолютно відмінний один від одного.
У арт-кафе «Стоп-кадр» можуть одночасно розміститися до 350 осіб. Тут великий танцювальний майданчик, енергійні музики з величезним репертуаром української та зарубіжної музики,просторий зал, світлове шоу. Вибір, який пропонує кухня арт-кафе "Стоп-кадр", задовольнить багатьох гурманів. У меню представлені страви національної кухні, фірмові волинські страви, найкращі страви італійської, французької, німецької, тайської, японської, американської кухонь.
Фішкою "Словограю" є автентична українська піч, в якій шеф-ґаздиня готує оригінальні українські страви з поліської, галицької, гуцульської, полтавської та інших традиційних кухонь України. У відпочинкове дворище «Словограй» входять: «Гармидер» - ресторація, оформлена у етностилі; 10 Хворостянок - дерев'яні, плетені будиночки; «Газдівка» - великий будиночок на 50 посадкових місць для проведення корпоративних; «Пошанівка» - великий будиночок на 40 місць для проведення корпоративних вечірок та «Мальованка» - кнайпа, де можна спостерігати за приготуванням страв у печі.
І нарешті, сама назва кафе «10 дерунів» говорить про меню закладу. Це справжній європейський спорт - бар з найбільшим в Луцьку екраном для трансляцій спортивних подій.
В «Адреналін Сіті» вже теж готуються до новорічних корпоративів. Щоправда,з ціновою політикою поки так і не визначилися. Кажуть,що кардинально міняють меню.
стоп-кадр
Текст: Вікторія Грищук
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
15:00
15:34
Вчора
live comments feed...